Gewoon eten
Dayli maakt het eindelijk gemakkelijk om snel een voedzame maaltijd te bestellen voor een goede prijs. Wij wilden je een nieuwe manier bieden om snel en gemakkelijk gezonde maaltijden te bestellen.

Efficiëntie
Om dit waar te maken moesten we het hele proces opnieuw uitdenken. Traditionele bezorgdiensten werken samen met honderden lokale restaurants die allemaal eigen menu’s en keukens hebben. Dayli werkt een stuk efficiënter.

Grote keukens
Om jou een beter gerecht voor een betere prijs te kunnen bieden beperken we ons aanbod tot drie warme gerechten en één maaltijdsalade per dag. Deze gerechten worden ‘s middags in grote aantallen gekookt in professionele keukens. Na het koken worden de maaltijden gekoeld en luchtdicht verpakt.

Verwarmen
Aan het einde van de middag komen de koude maaltijden bij ons binnen. Wij verwarmen deze maaltijden met een speciaal ontwikkeld proces om te zorgen dat ze exact op de juiste temperatuur komen zonder smaak en voedingsstoffen te verliezen. Omdat we maar drie warme maaltijden bieden zijn we continue aan het verwarmen en kunnen we supersnel bezorgen. Gemiddeld binnen 12 minuten en gegarandeerd binnen 20 minuten.

Dayli bezorger Cecile